2012. július 18., szerda

Év végi bizonyítvány

Ami igazából nem is bizonyítvány, mert itt End of Year Report-nak hívják ami körülbelül év végi jelentésnek felel meg. Az iskola hivatalosan július 19-én fejeződik be, de a jelentéseket már a múlt héten pénteken hazaküldték. Ez egy 20 oldalas dokumentum mely minden tantárgyra vonatkozóan tartalmazza, hogy mit teljesített a gyermek, mik a következő célok amiket el kell majd érnie és hogyan tudunk neki segíteni ezek megvalósításában. Tantárgyanként részletes jellemzés van, hogy mi az amit kiválóan alkalmaz, mi az ami még fejlesztésre szorul esetleg. Érdekes, hogy egyes tantárgyak leírásához még fényképet is csatoltak melyen Bence büszkén pózol az éppen aktuális munkájával. A dokumentum végén pedig az osztályfőnök és az igazgatónő rövid jellemzését olvashatjuk Beniről, mely a következő:
"Bence szerény és csendes tagja osztályunknak. Nem kommunikál még szóban a társaival és a tanárokkal, de önbizalma lényegesen nő és most már gesztikulálva beszél. Ezt fejlesztenie kell a Year 2-ben. Egy nehéz kezdet után az hozzáállásának és az otthoni plusz gyakorlásának köszönhetően gyönyörű fejlődést mutatott. Elkezdte a mondat alkotásokat és önálló írása is fejlődik. Bence az első nap óta népszerű tagja az osztálynak."
"Összességében egy eredményes év. Így tovább Bence. Remélem hamarosan elég magabiztos leszel ahhoz, hogy szóban is kommunikálj az iskolában. Ez nagyban növelné a fejlődésedet."
Well Done Bence! Büszkék vagyunk Rád!
Bejegyezte: Kriszti

6 megjegyzés: