2012. július 28., szombat

Bournemouth beach



Csütörtökön még mindig tombolt az angol kánikula, ezért Kriszti szabit vett csütörtöktől. A legjobb strandra akartunk menni így a választás nem lehetett más, mint Bournemouth. Szerintem a déli parton nincs is jobb hely, ha tengerpartozni akarunk. Persze még nem jártunk be itt mindent, de eddig ez a legjobb. Elég hosszan csak homokos part, mint ha Spanyolországban lennénk. A víz persze hideg, de így is többször mártóztunk, mert jól esett a kánikulában. Még egy fagyis hajó is érkezett a víz felől.


Sokféle ember volt itt akik szívbaj nélkül otthagyták a szemetüket a parton. Mindjárt mellettünk volt egy indiai, vagy tudomisén milyen társaság. Hangoskodtak, ittak a parton, meg a vízben is, közben kicsi gyerekekkel voltak, de hát buli van, meg jó idő. Ezzel még nem is lett volna baj, de a nap végén, amikor mindent megittak és megettek az összes szemetüket belerakták egy nagy rongyba és otthagyták közvetlenül a víz mellett a parton. 


Kb 20 m-re kellett volna csak elcipelniük a szemetüket, mert annyira volt a konténer. De nem, ők otthagyták, szedje össze, aki akarja. Idehozták a kultúrájukat és itt is hagyták. Legszívesebben a nyakába borítottam volna az egészet. Persze mások is szemeteltek, de ez volt a leglátványosabb. Azért is zavart ez, mert már hozzászoktam a tisztasághoz ami errefelé jellemzőbb.
A nap végén előkerültek a fémkeresők. Biztos jó sok kupakot találtak.


Későn indultunk haza, már 8 óra is elmúlt, a gyerekek persze bealudtak a kocsiban. Jól is jön ez lefekvés előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése