2012. március 26., hétfő

Állatkert helyett foci

Vasárnap a Marwell állatkertbe szerettünk volna látogatni, de sajnos nem jött össze. Találkát beszéltünk meg az állatkertnél egy kedves családdal, akiknek szintén két kisfia van. 11-re kellett volna odaérnünk, de az óraátállítás miatt majdnem elnéztük az órát. Ami még nem lett volna baj, de futóversenyt rendeztek a házunk előtt, így nem is tudtunk kihajtani kocsival. Végre amikor elindultunk, rossz helyre vitt a GPS. Közben kiderült, hogy az állatkert nem nyitott ki, mert eltört egy vízcső a közelben. Jó későn értünk oda a parkolóba, akkor még bíztattak, hogy várjunk, nemsokára nyitnak. Ezt egy-egy 20 méterenként álló állatkerti alkalmazott közölte velünk a parkolóba menet. Legalább nem hagyták tudatlanul a sorban álló embereket, hogy miért is nem lehet itt haladni és bemenni. Parkolás után fél órát vártunk, majd minden autóssal egyenként közölték vagy háromszor, hogy sajnálják, de ma nem tudnak kinyitni. Ez már tájékoztatás felsőfokon.
Ekkor eldöntöttük, hogy sürgősen élelemhez kell jutnunk, így gyorsan átrobogtunk egy Harvester nevű kis étterembe. Ez egy nagy lánc, több helyen van éttermük. Nagyon kellemes hely volt, a pultnál kellett rendelni és fizetni, nemsokára mindent ki is hoztak az asztalhoz. Jó ötlet volt ide jönni, kiváló kaja volt.


Miután kipihentük az evés és az etetés fáradalmait, a közelben lévő Staunton Country parkba mentünk át, ahol ugrálóváraztak a gyerekek és jókat fociztunk.




Amilyen nehezen indult el ez a nap, annyira jól végződött. Sokat rúgtuk a bőrt és sétáltunk a parkban, nagyon jól éreztük magunkat a többiekkel a remek időben. 
További képek a galériában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése