2012. április 22., vasárnap

Brighton


Amikor vasárnap Brightonba látogattunk, egy futóverseny közepén találtuk magunkat. Éppen a Brighton marathon zajlott, így sok embert kellett kerülgetni a part közelében. Jól szervezett versenynek tűnt, csak a futók ellátmányát, hővédő takarókat, vizet, felszerelést hozott tíz kamion. 
Két dolog is mellbe vágott a nap folyamán. Az egyik, hogy ez a szivárványos-zászlósok egyik Mekkája, nagyon sokan voltak. A másik, hogy itt fizettük eddigi kint tartózkodásunk óta a legmagasabb parkolódíjat, le sem merem írni mennyit. Ezektől függetlenül Brighton jó kis hely, tele színes házakkal, jó hosszú tengerparti sétánnyal.


Az idő és a felhők mozgása olyan gyorsan változott, hogy figyelnem kellett, ha napos képeket akartam készíteni. A tengerparti út mellett hatalmas, egységes krémszínű házakat láttunk jó hosszan.


Aztán ezek az űrfiúk jöttek velünk szembe, a festékpatronos lövöldözős helyet reklámozva.


Szívesen leültünk volna ide kicsit kávézni, de akkor kevesebbet látunk a városból.


További képek fent balra a képgalériában.

2 megjegyzés:

  1. Gyuri, Brightonban hetvegen tudsz ingyen parkolni, csak keresd meg a rendorseg epuletet. Az azt korulvevo utcakban hetvegen nincs parkolas, legalabbis tavaly meg nem volt. Erdemes megnezni!

    Igen, Brighton az abszolut gay paradicsom, a pier es a marina kozotti klubok/barok tobbsege mind szivarvanyos.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Mucifoci! Köszönjük szépen az infót, legközelebb biztos megkeressük amit írtál, talán nyáron is ellátogatunk oda.

    VálaszTörlés