2012. január 16., hétfő

Bence és a sportok

Bence mostanában tele van energiával és ezt sokszor nehezen tudja levezetni. Sok neki az ülés a suliban és miután az idő is eléggé télies mostanság nem tudunk vele órákig kint tartózkodni délután.
Múlt héten végignéztük a sportolási lehetőségeket itt a környéken és döntöttünk, Bence sportolni fog minimum hetente kétszer. Ott majd levezetheti a sok fölösleges energiáját.
Első körben beírattuk őt a Multiskulls club-ba ami hétfőnként van az iskolában ahová jár. Ez egy olyan klub ami egy sportklub edzőjének vezetésével zajlik és a gyerekek többféle sportot is kipróbálhatnak. Suli után a tanítónéni átkíséri a gyerekeket a tornaterembe és 15:30-tól 16:30-ig sportolnak. A mai órán teniszeztek, a jövő héten állítólag hokizni fognak. A teniszt élvezte a Bence, meglátjuk miután a többi sportból is ízelítőt kap majd mi nyeri el véglegesen a tetszését.
Bence szeretett volna bokszolni is, de erről inkább lebeszéltük, nem szeretném ha a foga vagy az orra bánná a lelkesedését. Mondtuk neki, hogy inkább próbáljuk meg a karatét, ott is lehet harcolni és itt is van a közeli sport centrumban minden csütörtökön este. Múlt héten ezt is megnéztük, nekem nagyon tetszett, az oktató 3 danos karate mester, szimpatikus, nagyon jól irányította és kezelte a gyerekeket. Akit bővebben érdekel megnézheti a honlapot itt: http://ninbukan.co.uk


Bence az első alkalommal még csak megfigyelt, de remélem (ő legalábbis ezt ígérte) a héten már csatlakozni fog a kis csapathoz.
Hajrá Beni!
Bejegyezte: Kriszti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése