2011. december 4., vasárnap

Shopping túra

Kriszti munkahelyén minden reggel a következő fontos kérdéseket teszik fel egymásnak a dolgozók: ki mit csinált a hétvégén és hol volt vásárolni? Mivel többször emlegették Basingstoke-ot, ezért ma megnéztük. Állítólag nem sok minden van ott, de vásárlási lehetőség akad bőven. Ahhoz képest, hogy csak egy fél Pécsnyi ember lakik itt, elég nagy bevásárlóközpontot találtunk a városban. Mi keveset költöttünk, csak néhány ajándékot vettünk, inkább bámészkodni mentünk. 



Talán a Pólus Centernél is nagyobb áruházban rengeteg igényes üzlet van. A legtöbb ruhás, ajándékos, ahol elég színvonalas cuccokat találtunk. Ízléses volt a Karácsonyi dekoráció is.


Szabályos műfenyők voltak a nagy aulában, a forgó karácsonyfa díszekbe be is lehetett ülni egy menetre. Külön karácsonyi üzletet is találtunk, csak azt nem tudom, hogy az év többi napján milyen bolt üzemel itt. 



Nagyon tetszettek a díszekből összeragasztott ünnepi csecsebecsék.


A híres maci boltban rengeteg medve közül lehet választani. Ha megvan az igazi, akkor ott helyben feltöltik igazi tollal, vagy átszabják egyedi külsejűre, így még érdekesebb a választás.


Van külön gyerek fodrászat is. Itt mindent a kicsik igényei szerint rendeztek be. Versenyautóban ülve verdás lepellel letakarva várják a csöppségek a hajuk megrövidítését. Olyan, mint egy játszóház, de közben hajat is vágnak.


A másik érdekesség ez a pulóveres kancsó. Talán a teát védik a hidegtől, hogy meg ne fázzon :-)


A nap végére körbejártuk szinte az egészet. Le is esett az állunk, mert ennyi szép dolgot egy helyen még nem láttunk, pedig már megfordultunk pár helyen. Annyi mindent lehetett volna venni, mert óriási választék volt és sok minden tetszett. Kevés a bóvli, főleg jó minőséggel találkoztunk, persze az árak néhány helyen eltúlzottak. A fiúk egész jól bírták a kiképzést, csak keveset nyafogtak.
A képek a telefonom rossz minőségű kamerájával készültek, mert a fényképezőnk sajnos bekrepált.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése