2013. október 20., vasárnap

Családi Halloween móka céges alapon


Tudom óriási lemaradásban vagyok a blogírással, ezért most beszámolok a legutóbbi eseményről amin résztvettünk. Remélhetőleg ezután az időben visszafelé haladva tudom elmesélni el a további kalandjainkat és történéseket.
Ma délután céges bulira voltunk hivatalosak, amolyan elő-Halloween-re egy kellemes falusi "művházba". Ilyenkor összefuthatunk a Krisztike kollégáival és azok családjával, így történt ez mai is. A gyerekeket is hozta mindenki szépen beöltözve töknek, vagy éppen valami ijesztős hacukában. A szülők is kitettek magukért. Az egyik srác múmiának próbálta álcázni magát és az egész testét betekerte wc papírral, a neje szürke kukazsákból készített magának csinos kosztümöt, varázsrósityakkal. Természetesen díjakat is osztogattak a legjobb jelmezért. A győztes Drakula gróf volt és egy kislány, aki horrorisztikus "hercegnő" ruhát viselt véres fejjel. Láttunk még pár extrém öltözéket, jó volt a buli. Én csak szerényen a fenti pólót húztam magamra, Beni halálfejes pulcsiban, Ádika civilben (pedig volt tökruhája), Kriszti narancs-fekete szerkóban, fekete rúzzsal virított. Az arcfestésről lemondtak a fiúk, mint mindig.
A gyerekeknek mindenféle, témába vágó kreatív, ragasztós, szabdalós lehetőségek álltak rendelkezésre, közben élő 2 személyes zenekar szórakoztatott a legújabb nóták koppintásával. Az evés-ivás sem maradt el, töklevest is kaptunk.
Az asztalokat szépen feldíszítették, még konfetti méretű kis koponyák, boszorkányok és denevérek is hevertek szanaszét. Mint például ezek a csillogó fekete koponyák. Nem gyönyörűek?


Beni jópár álarcot is gyártott.


A céghez egyébként egyre több külföldi érkezik dolgozni, találkoztunk spanyol, görög és lengyel kollégával is, ők mind nagyon barátságosak és jó fejek. Az angolok között is van aki közvetlenebb az átlagnál, de azért ők távolságtartóbbak.
Az igazi Halloween-re még várnunk kell a hónap végéig, de a boltokban már régóta kaphatók az ünnephez kapcsolódó csecsebecsék. Annyi pénzkidobásra okot adó tárgyat lehet ilyenkor felfedezni, hogy hihetetlen. Felsorolni sem tudnám azt a rengeteg hasznavehetetlen kacatot, amit kínálnak a boltok. A Benike mindenáron meg akart vetetni velem egy véres kaszát, az nagyon kell nekünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése